Intra Intern Transportmiddelen B.V. is een onderdeel van MTH Lifttechniek B.V. (marktleider in heftafel en lifttechniek). Onze hoofdvestiging is gevestigd in Zweden en sinds 2008 ook in Nederland vertegenwoordigd.

Wij onderscheiden ons door middel van een persoonlijke benadering, onze gunstige prijzen en snelle levertijden. Mocht een product onverhoopt niet op voorraad zijn, kunnen we door de korte lijnen met onze hoofdvestiging in Zweden ervoor zorgen dat u het product binnen een acceptabele termijn alsnog geleverd krijgt.

In ons leveringsprogramma vindt u diverse transport- en hulpmiddelen die in vele bedrijfsomgevingen worden toegepast, van kantoor tot magazijn. Mocht u op zoek zijn naar een specifieke oplossing, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken en u te helpen op zoek te gaan naar het juiste product.

De webshop werkt met een inlogsysteem waarmee u, door éénmalig een account aan te maken, eenvoudig kunt zien welke producten u in het verleden heeft besteld. Daarnaast hoeft u bij toekomstige bestellingen niet steeds opnieuw uw gegevens in te vullen.

Onze gunstige prijzen staan overzichtelijk op intra.nl waar u de artikelen direct kunt bekijken en bestellen. Intra.nl staat garant voor kwaliteit en onze adviseurs helpen u snel en vakkundig het juiste product te vinden.

Speciaal op maat vervaardigde producten zijn voor ons geen probleem en voor een gedegen advies komen wij graag bij u langs. Bel of mail voor meer informatie met onze afdeling verkoop: 0172 – 49 02 00 of info@intra.nl.